Welcome On Board

Selamat datang ke

First sekali, kami nak ucapkan tahniah & thank you for your trust on us. Then, sanggup invest RM100 untuk join sebagai JTT Ambassador.

Walaupun fee cuma RM100 saja, bukan bermaksud bisnes kita ni bisnes yang murahan atau tak ada nilai. Fee tu pun hanya sebagai bukti kesungguhan you untuk belajar dan sama-sama kita share rezeki.

Dah ada pun Ambassador yang dah capai 4 hingga 5 angka sebulan hasil dari kerja keras mereka. Belajar content, selalu join LIVE & tengok video yang kami dah sediakan untuk semua Ambassador.

Please tengok semua video dan baca buku yang kami dah sediakan tu. Kalau boleh you jangan skip walaupun satu.

Jangan stop sekerat jalan. INGAT!!! Semua orang boleh mula, tapi tak semua mampu habiskan. Orang yang berjaya, dia akan buat satu-satu kerja tu sampai habis. Terpulang dekat you nak jadi yang mana.

Jangan bazirkan RM100 yang you dah invest tu. Make sure RM100 tu akan jadikan you somebody satu hari nanti, walaupun bukan untuk masyarakat, tapi untuk family kita sendiri.

STOP WISHING, START DOING!